Фотоконкурс „Селфи с любимата ти книга“ по повод 2 април Международен ден на детската книга: 1 – 21 април 2022 г.

Всеки от нас има любима книга, а може би и повече от една. По повод Международния ден на детската книга – 2 април Руски център в Регионална библиотека „Захарий Княжески ви кани от 1 до 21 април 2022 г. да споделите своите литературни предпочитания чрез фотографията, като се включите във фотоконкурса „Селфи с любимата ти книга“.
Акцията се провежда под мотото „Аз прочетох, направи го и ти!“
Условия на акцията
Участието в акцията е индивидуално и доброволно.
Участници от 5 до 18 години.
За да участвате в акцията, трябва да направите снимка (селфи) само на реални хора с любимата си книга в ръка (или на фона на любимите ви книги), навсякъде, по всяко време на деня и при всякакви метеорологични условия. 😀
Приветстваме „селфи“ направено в библиотеката!
Творбите се приемат в Руски център РБ „Захарий Княжески от 9.00 до 17.00 часа, или на имейл ruskicentarsz@mail.ru с надпис „Селфи с любимата ти книга“, име и възраст на участника не по-късно от 21 април 2022 г.
Всички творби ще бъдат публикувани на FB страницата на центъра.
В края на акцията ще бъде публикувана виртуална изложба с творбите на участниците и всеки ще получи електронен сертификат за участие.
С участието си в Акцията, участникът се съгласява с обработването на личните му данни, с използването на неговите произведения при създаването на библиотечна реклама с последващото й поставяне на уебсайта на Руски център в Регионална библиотека „Захарий Княжески“.